Също както много бизнеси, и вие сигурно търсите великата идея,

...
Също както много бизнеси, и вие сигурно търсите великата идея,
Коментари Харесай

Големите революции се случват и с малки промени

Също както доста бизнеси, и вие несъмнено търсите великата концепция, която ще раздруса пазара и ще ви разграничи от всеки един съперник. Търсите нововъведения, с които ще ви запомнят. Възможно ли е вие да създадете Следващото огромно нещо? 

Колко пъти бяхте под душа и просветлението не пристигна?

Докато чакате да ви хрумне нещо ГОЛЯМО, можете да предприемете малки потребни дейности, с които отново ще измененията света. Как? 

Понякога внушителният прогрес идва, като се фокусираме в дребните неща, пише management-issues.com.

Често по-лесната тактика - внимание върху дребните нововъведения, без въвеждане на цели нови артикули и акции, се оказва печеливша. Промяната в готовия артикул може да е по-революционна от въвеждането на нов подбор от стока или услуга. И най-често е по-евтина. Много действителни случаи от пазара го потвърждават. 

Такъв образец е тактиката на производителя на четки за зъби Oral-B. Преди време от компанията се досетиха, че доста от американските консуматори не виждат, че четката им се е изхабила. Затова  започнаха да създават четки, чиито сини влакънца демонстрират кога четката би трябвало да се смени.

Магията на търсената иновация може да се крие в постижимите дребни промени, а не в гениалните хрумвания. Потърсете я като:

    - Направите сегашните си артикули по-забавни и потребни за потребителите.

    - Създадете по-компактни и лесни за предпазване артикули.

    - Позволите на хората да връщат купеното от вас, с цел да разберете от какви усъвършенствания имате потребност.

Опитайте да измененията актуалните си артикули и услуги. Междувременно можете да продължите да чакате поразителното раждане на мечтаната, преобръщаща пазара концепция.

Ето за какво фирмите се провалят и какво можем да създадем по въпроса
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР