Същински воден ад е в момента на пътя Търговище –

...
Същински воден ад е в момента на пътя Търговище –
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ: Адът слезе на пътя Търговище – Варна!

Същински воден пъкъл е сега на пътя Търговище – Варна, сигнализира четец на БЛИЦ, който изпрати видео. На фрагментите се вижда залято от изобилния дъжд пътно платно, което безусловно е непроходимо за леки коли.

Изсипалият се тази заран дъжд в региона е наводнил нивите, а от там е залято и пътното платно край язовир „ Фисека “, след Буховци посока Шумен. В някои сектори водата е достигнала до 50 сантиметра. На процедура пътят е пристъпен единствено за рейсове и камиони, изясни пред БЛИЦ притежателят на транспортна компания „ Странджа “ Иван Стоянов, който ни даде видео фрагменти от мястото.

Временна метаморфоза на придвижването вкарва ОД Министерство на вътрешните работи - Шумен, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Движението на всички транспортни средства по основен път Варна – София се пренасочва през основен път Шумен - Русе. Обходният маршрут ще минава през Лозница. Причина за това е затрудненото придвижване край язовир „ Фисека”, на територията на област Търговище. След падналия пороен дъжд по пътното платно се стича вода, в допълнение затруднение за напредване в региона е паднала върху платното топола. Движението ще бъде възобновено откакто пътният сектор бъде обезопасен. Призоваваме водачите да карат с нараснало внимание, акцентират от шуменската полиция.

Орлин ФИЛИПОВСКИ, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР