Същински екшън се разигра пред Съдебната палата в Благоевград след

...
Същински екшън се разигра пред Съдебната палата в Благоевград след
Коментари Харесай

Екшън пред съда в Благоевград! Обвинен в убийство сипе зловещи заплахи срещу свидетели в присъствието на адвокат!

Същински екшън се разигра пред Съдебната палата в Благоевград след края на делото за опит за ликвидиране на санданчанина Димитър Саботанов - Саботана. Обвиняем по делото е Веселин Бориков, с прякор Малкия Фараон, написа struma.com.

Днес се организира следващото съвещание с разпит на двете страни и очевидци на случая от 2017 година, когато Саботана пострада тежко, откакто бе намушкан пред дискотека в село Поленица.

След края на съвещанието Веселин Бориков и брат му Илия Бориков, по-известни с прякорите Малкия и Големия Фараон причакали ответната страна пред Съдебна палата. С тях бил и Иван Тумбалов, който по време на съвещанието, под клетва съобщи, че не се познава с братята Борикови. След като излезли двама от очевидците на Саботана, жена му и юрист Медарова, която го съставлява в съда, тримата се доближили към тях.

Малкият Фараон, клатейки заплашително глава, се нахвърлил върху очевидеца Пано Джавалеков с думите: "Ще ти отрежа главата и ще те закопая. Имам доста хора и ще стане ужасно! ". Заплашил и различен от очевидците - Любослав Влахов с думите "Ти ли ще ми ставаш очевидец, ще ти *** ****ата ". Свидетелите описват, че това не е случаен случай, тъй като когато се засичат в Сандански, Фараона постоянно отправял закани против тях, само че този път минал всевъзможни граници.

След вербалната експанзия от страна на Фараона, дамата на Саботанов - Цветелина Попчева незабавно подала сигнал на тел 112, а патрулка пристигнала след броени минути. Фараоните и техния другар побързали да избягат преди идването на полицията, като преди да избягат някой от тях се провикнал "Ще ви пристигна времето! ". Всичко това става на метри от входа на Съдебната палата, където има и видеонаблюдение.

"Отвратително! За пръв път в дългогодишната ми процедура ми се случва сходно нещо! ", разяснява наглостта на Малкия Фараон юрист Венета Медарова, която съобщи, че сега входира тъжба против Веселин Бориков и най-вероятно ще му бъде повдигнато ново обвиняване.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР