Същински дефицит на секс кукли се наблюдава в специлизираните магазини

...
Същински дефицит на секс кукли се наблюдава в специлизираните магазини
Коментари Харесай

Свършиха куклите в розовите магазини! Мъже в оргии с пластмасови госпожици, дамите луднаха по изкуствения Джъстин Бийбър

Същински недостиг на секс кукли се следи в специлизираните магазини в последните месеци. Стоката се изчерпва бързо, а секс шоповете не смогват да изпълнят поръчките на набъбващите клиенти, научи HotArena.

Средна цена на силиконовите дами стартира от 75 лв. и може да стигне до  пет-шест стотачки според от екстрите, които дамата предлага. В днешно време те са доста повече, в сравнение с през 90-те, когато играчките за адамовци били недодялано направени. Днешните секс госпожици извисяват снаги в разнообразни размери и всеки клиент може да си избере уместно „ гадже ”.

Изкуствените девойки оферират орално, вагинално и анално облекчаване. Имат разнообразни екстри като отстраняеми силиконови вагини, 3D лица и прически от същинска коса, осцилация. Заемат разнообразни пози и постоянно са подготвени за секс. Моделите са подобаващи за празненство или за занимателен подарък на непосредствен другар във връзка рожден ден или друго тържество. „ Вносът на секс кукли минава през разнообразни стадии. През 90-те бяха ужасно съвременни. Поръчваха се по телефона и хората се срамиха от това, че имат изкуствена жена. Криеха от околните си за нейното битие. Днес нещата са по-различни. Стоката е споделена. Купуват куклите най-много за ергенски празненства, рождени дни и различен тип забави. Мъжете доста се кефят, че към комлекта вървят няколко вида вагини с друга широчина. Самите вагини могат да се демонтират и заменят с по-подходяща съгласно потребностите.
Има и кукли, които умеят да вършат френска обич по-добре от Галена в това клипче. Понякога мъжете си устройват оргии с кукла. Стигало се до там, че да разпорят силикона, а по-късно да ни връщат „ дамата ”, тъй като е още в гаранция. В случая въпросната кукла беше с три отвора за наслаждение – и трите бяха нацепени. Беше от вида „ дебеланка ”. Фантазиите на представителите на мощния пол явно са безгранични. Харесва им да опитват и да се забавляват с разнообразни дами.

Случва се бащите да купуват силиконови госпожици и като подарък за своите синове. Явно към този момент е съвременно момчетата да се образоват първо на кукла, с цел да не се излагат по-късно при същинска жена. Неслучайно в столицата бе открит и сходен бардак. Там бащата умерено може да съобщи своя опит на потомството си. Това е една от повода силиконките бързо да се изчерпват от секс шоповете или да се намират единствено след предварителна поръчка ”, разкрива собственик на секс магазин в столицата. Мъжът акцентира, че не вижда нищо неприятно в това хората да задоволяват желанията си с кукли, тъй като пластмасовите излизали надалеч по-евтино от същинските госпожици. Освен това прецизно си вършели работата, без да задават непотребни въпроси. Никога не желали пари, с цел да си платят сметките за мобилния телефон, да си вземат парфюм или за други битовизми. В годините на рецесия се увеличавал интереса към надуваемите еви – излизали напряко без пари, тъй като можело да ги заведеш и на море, просто поставяйки ги в куфара. Нямало заплаха и от заразяване със срамни заболявания, което пък спестявало средства от посещаване пред кабинета на гинеколог. 

От своя страна дамите в България също не оставал и по-долу. Специално за тях към този момент имало и мъжки кукли. Те се предложили в разнообразни цветове и размери. В това число и азиатски вид мъже – с дръпнати очи. Вървежни били и моделите с имена на холивудски звезди, а най-продаваният в България бил изкуственият Джъстин Бийбър. Комплектът към него бил с три разновидността на пенис. Разбира се, мъжките атрибути били разнообразни на дължина и дебелина. Дамите сами избирала по кое време какъв размер да употребяват, съгласно настроенията си. В лице и на височина Джъстин бил едно към едно като международният любим. Мъжете-негри под формата на играчки също жънели голям триумф на българския пазар и бързо се изчерпвали. Размерите на члена от по 30 см и нагоре не тормозили сластните дами, написа " Уикенд ".

„ Лесбийките са измежду най-активните купувачки. Те може да не позволяват същински мъж в любовната игра, само че за това пък нямат нищо срещу надуваемите от двата пола. Има дами, които имат сбирки от мъжки кукли. Интересуват се от новите артикули, които международните компании пускат. Модерни са силиконовите мъже с фосфоресциращи пениси, които светят в тъмното и вършат ситуацията още по-романтична. Те нормално са от гума, силикон или винил. Силиконовите са най-скъпи, само че и най-качествени. Освен това са хипоалергични и не провокират кожни обриви. Секс играчките имат вътрешна мека железна рамка, която разрешава да бъдат сгъвани в комфортни пози ”, описа продавач в секс шоп.
Според него българите стават все по-разкрепостени в секси и към този момент не се свенят нито да си поръчват порно продукти, нито намерено да се хвалят с тях.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР