Същински ад настъпи за старозагорци снощи, когато скандален (меко казано)

...
Същински ад настъпи за старозагорци снощи, когато скандален (меко казано)
Коментари Харесай

Съдия от Стара Загора: На тая Дебора защо й е вече да живее, да я беше заклал!

Същински пъкъл настъпи за старозагорци нощес, когато абсурден (меко казано) чат по адрес на Дебора и изверга Георги Георгиев провокира трус от 7 по Рихтер в мрежата. Чатът се популяризира като лавина и към този момент е споделен от хиляди хора.

Признаваме, че ни е мъчно, доста мъчно да повярваме, че това е писано от арбитър. Става дума за екс шефа на Районния съд в Гълъбово, а в този момент магистрат в съда в Стара Загора - Христо Ангелов. Профилът явно е неговият, само че не е изключено и да е корист с името му като просто са откраднали фотографията му.

Мнозина от Стара Загора настояват, че чатът е изцяло действителен, само че няма съответен човешки мозък, който да допусне този парадокс.

Във въпросния чат съдията дава отговор на собствен другар, който му споделя, че баш в този момент, в жегите, с тези митинги, хората щели да им " разбутат рахата ". " Ох, мани, мани! Но това малко к*рве си го заслужава май. Яко си е накълцана, но ще забележим какво ще последва, че и сътрудниците са се увъртели крепко ", написа Христо Ангелов.

След това прибавя, че - цитираме - " тая н*ркоманка си го е заслужила, само че и тоя би трябвало да си полежи малко. Знаеш по какъв начин е "... А в края на въпросния чат следва потресаващият свършек: " Всъщност на тая Дебора за какво й е към този момент да живее?! Да я бе заклал, щеше да е по-лесно "...

 

Тагове: Съдия от Стара Загора Христо Ангелов чат Дебора изверга Георги Георгиев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР