Същинската част на боксовата галавечер в “О2 Арена” в Лондон

...
Същинската част на боксовата галавечер в “О2 Арена” в Лондон
Коментари Харесай

Боксовата галавечер в Лондон започна със стряскащ нокаут

Същинската част на боксовата галавечер в “О2 Арена” в Лондон стартира с впечатляваща победа с нокаут в самото начало на шестия рунд за английската вяра Антъни Фаулър (вече 7-0, 6КО) над Крег О’Брайън. Така Фаулър оправда упованията на локалните почитатели и им обезпечи стремежи зрелищен нокаут, а в това време продължи да следва проекта си и да се надява до края на 2018-а да получи късмет да се бори за международна купа в супер полусредна категория.

Still undefeated.
Six knockout wins.
Another highlight reel knockout tonight.

Anthony Fowler is a machine. #FowlerOBrien #WhyteParker pic.twitter.com/tVmigTLQi7
— Sky Bet (@SkyBet) July 28, 2018
Особено в първите четири рунда бе ясно очевидно по какъв начин Фаулър държи да нанася удари в тялото на противника си от всякаква отдалеченост и при първа опция. О’Брайън се придвижваше добре по кръга и не откриваше главата си, лишавайки Фаулър от късмет да я нападна, а в това време не даваше признаци на отмалялост.

Чак в последните 40 секунди на 4-ия рунд Фаулър раздруса съперника си с комбинации, само че десните му прави не се оказаха задоволителни за нокдаун, а и О’Брайън се избави с опиране на въжетата. Фаулър бе агресорът в първата половина на борбата и непрекъснато контролираше разположението на двамата на кръга, като О’Брайън биваше притискан надалеч от центъра.

Wow. Anthony Fowler KO’s O’Brien with the first punch of the 6th round.

(O’Brien has left the ring on his feet) #WhyteParker pic.twitter.com/LmnjsPieUv
— Cai Bradley (@AstarBoxing) July 28, 2018
В петия рунд Фаулър стана много по-точен и правеше много по-чисти контакти с левите си прави и левите си крошета. Шестата част пък стартира изненадващо зрелищно, като Фаулър направи няколко крачки и с първото си придвижване след гонга прати на земята противника си с ляво кроше, скрито като прав. Съдията даже не си направи труда да почне да отброява и мигновено отсъди победа с нокаут за олимпиеца от Рио 2016.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР