Същевременно служители на сектор Престъпления свързани с МПС при СДВР

...
Същевременно служители на сектор Престъпления свързани с МПС при СДВР
Коментари Харесай

Двама задържани при акция на МВР в София, иззети са над 1 кг амфетамин, кокаин и марихуана

Същевременно чиновници на бранш " Престъпления свързани с МПС " при Столична дирекция на вътрешните работи са намерили два незаконно отнети автомобила
При спецоперация на Министерство на вътрешните работи на територията на столицата са осъществени два ареста, конфискувани са над 1 кг амфетамин, кокаин и марихуана и са открити два незаконни отнети автомобила, оповестиха от пресцентъра на вътрешното ведомство.

В региона на ж.к. " Христо Смирненски " чиновници от бранш " Наркотици " в Столична дирекция на вътрешните работи засекли 25-годишен мъж в миг на покупко-продажба на наркотични субстанции. При последвалите процесуално-следствени дейности криминалистите открили и 29-годишен, който съгласно първичните данни доставял опиатите.

При претършуване в търговски обект, стопанисван от него, както и при обиск на двамата мъже и клиентите, били открити и конфискувани общо над 1 кг амфетамин, известни количества марихуана и кокаин, електронна везна и огромна сума пари в разнообразни валути. Двамата са арестувани по формираното досъдебно произвеждане, привлечени са като обвинени и са им наложени ограничения за неотклонение " задържане под стража " за период до 72 часа.

Същевременно чиновници на бранш " Престъпления свързани с МПС " при Столична дирекция на вътрешните работи са намерили два незаконно отнети автомобила. Единият от тях е открит в гаражна клетка в ж.к. " Студентски град ", употребена чартърен от 41- годишен, а втория - наоколо до жилището му в ж.к. " Дианабад ". Мъжът е арестуван в полицейския арест по формираното досъдебно произвеждане, работата по което продължава.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР