Същевременно е лек и тънък, удобен за носене и употребаVernee

...
Същевременно е лек и тънък, удобен за носене и употребаVernee
Коментари Харесай

Vernee Active – супер здрав, с мощен хардуер

Същевременно е лек и тъничък, комфортен за носене и приложимост

Vernee Active наподобява като елементарен смарт телефон, само че това е доста здрав модел, с едни от най-хубавите характерности за този клас устройства

Заздравените смарт телефони, със специфични отбрани от външни въздействия, печелят от ден на ден почитатели. Тези устройства дават отговор съвършено на потребностите на актуалния динамичен човек, който работи, спортува, обича туризма и рисковите прекарвания. Здравият, резистентен на всевъзможни въздействия смарт телефон е мечтан сателит за от ден на ден консуматори.

Нов представител на тази категория е 4G моделът Vernee Active – супер здрав и в същото време лек и тъничък, без взаимни отстъпки с останалите функционалности, с отлични хардуерни параметри.  Както допускате, това не е на ниска цена устройство, само че сега може да закупи за към 280 $ в границите на акция за предварителни поръчки в онлайн магазина Tomtop.

Vernee Active работи безотказно на всевъзможни места, без значение от естествените условия

Смартфонът на Vernee има размерите на естествен смарт телефон, комфортен за носене и приложимост,  като в същото време предлага всички мечтани отбрани от рискови въздействия, а изчислителните му благоприятни условия надвишават тези на останалите смарт телефони от категорията на „ здравите ”, или така наречен „ rugged phones ”. Моделът разчита на мощен осемядрен процесор Helio P25 Octa на 2,39GHz, допълнен от 6GB RAM и 128GB ROM, а това значи безкомпромисна продуктивност за приложения и игри, при понижена консумация на сила.

Vernee Active е сертифициран по интернационалния стандарт за водоустойчивост IP68, само че също така е предпазен от прахуляк, от удари и при рухване. Без значение дали е във вода, на сняг, в планина или пустиня, Vernee Active – изработен от метал и пластмаса – ще работи съвършено, без боязън от измененията в естествените условия, споделят от производителя. Става въпрос, несъмнено, за умерени, а не рискови въздействия с вода или удари.

Задният похлупак на Vernee Active е изработен от материали, употребявани за военни цели

Екранът на този ултра здрав телефон е просто съвършен – 5,5-инчов с 2.5D извивка, изработен по технология IPS, с резолюция FHD 1920×1080 пиксела и защитно стъкло, което е с 5 пъти по-здраво от естественото. Благодарение на неповторимата технология за чувство на светлината, ще виждате изображенията на екрана ясно даже под слънцето.

Две камери с висока резолюция подсигуряват качествено снимане на вълнуващите картини и моменти. Основната камера, ситуирана на гърба на устройството, има резолюция 16 мегапиксела, а предната камера за селфи е 8-мегапикселова. Моделът разполага със наложителните Wi-Fi и Bluetooth модули и GPS правоприемник, а също по този начин поддържа NFC връзки.

Смартфонът на Vernee e сертифициран по общоприета за водоустойчивост IP68

Vernee Active  работи под ръководство на настояща операционна система Android 7.0,  надградена с фирмения интерфейс VOS за разширена функционалност. Смартфонът има два слота за сим карти, реверсивен USB Type-C порт за зареждане и прекачване на данни, а батерията предлага величествен потенциал от 4200 мАч. Устройството има размери 15,67х8х1,12 см и тежи към 198 грама.

В момента Tomtop предлага 1000 бройки от Vernee Active на специфична цена от $279,99, която е годна в интервала от 14 до 25 декември, след което смарт телефонът ще се продава за $319,99. Доставката на устройството от Tomtop е безвъзмездна, а в комплекта са включени още захранващ адаптер, кабел за данни и управление за потребителя. Можете да прилагане този смарт телефон в мрежи 2G, 3G и 4G.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР