Съществуват вярвания, че определени предмети в дома могат да повлияят

...
Съществуват вярвания, че определени предмети в дома могат да повлияят
Коментари Харесай

Незабавно се отървете от тези предмети, защото гонят късмета

Съществуват вярвания, че избрани предмети в дома могат да повлияят на силата, настроението и събитията в живота ни. Когато почистваме къщата или жилището, постоянно намираме от дълго време забравени предмети, на пръв взор никому ненужни, само че решаваме да ги запазим при положение, че в миналото ни потрябват. Прибираме ги още веднъж с вярата да послужат за нещо или да пристигна миг, в който мъжът в къщата ще откри време да ги поправи. Тук ще ви представим няколко предмета, които не е желателно да задържате в дома си, защото носят със себе си отрицателни последствия.

Увехнали цветя - в случай че обичаме да освежаваме домашната конюнктура със стайни растения или букети, хубаво е да знаем, че вехнещите цветя носят със себе си отрицателна сила. Понякога се случва да забравим поливането или сменянето на водата и това безспорно се отразява на свежото им положение. Претърсете терасата и всяка стая в дома си. Ако намерите увехнали растения, по – добре ги изхвърлете и заменете с нови. Освен че скапват хубавата панорама, те носят със себе си неприятна сила. Възможно е да се чувствате отпаднали, без предпочитание за нищо и изморени всякога, когато влезете в дома си.

Развалени часовници – часовникът, който не работи, е знак на застоя. Ако намерите подобен предмет, бързо сменете батериите му или го занесете на часовникар. Ако пък не ви е толкоз безценен, може и да се сбогувате с него, само че наложително предприемете деяние, защото спрелият часовник въздейства върху развиването ви и не ви дава опция да вървите напред било то в кариерата, връзките или личностното ви израстване.

Кактуси – извънредно постоянно срещани под формата на стайно растение, допълващо интериора. Но замисляли ли сме се по какъв начин ни въздейства? Смята се, че кактусите, в случай че са вътре в дома, би трябвало да са сложени до компютър или тв приемник, с цел да обират нездравословните предавания. Ако обаче сте ги разположили на други места, разнообразни от тези, по – добре ги преместете или изнесете на терасата. Ако са вътре, могат да ви създадат по – нервни и да са виновни за честите разправии в фамилията. Избирайте кактуси с дребни размери.

Препарирани животни – в случай че държите подобен вид титли в къщата си, това може да ви донесе единствено негативи. Тези предмети са знак на гибелта и страха. Ако усещате честа болежка в главата, необяснимо сърцетуптене и изнемощялост, хубаво е да се отървете от тези предмети, колкото и да ви харесват.

Счупено стъкло – неотложно го подменете със крепко. Счупеното стъкло носи негативна сила и осуетява всичките ви проекти. Ако се чудите за какво нищо не ви се получава, както сте го възнамерявали, потърсете добре в дома си за счупено огледало или чаша да вземем за пример. Подменете с нов стъклен предмет, с цел да запазите салдото.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР