Съществуват три основни принципа, според които човешкият живот процъфтява. Първият

...
Съществуват три основни принципа, според които човешкият живот процъфтява. Първият
Коментари Харесай

Любомир Каримански, ИТН: Да покажем сговор, пристойно поведение и трудолюбие

Съществуват три съществени правилото, съгласно които човешкият живот процъфтява. Първият се основава на това, че множеството хора са естествено разнообразни и разнородни. Това сподели от трибуната Любомир Каримански от " ИТН " на първото съвещание на 47-ото Народно заседание.

„ Трябва да намираме пътя на един към различен и да се радваме на разликите, които носят душите и интелекта ни. Бих желал да покажем сговор, благоприлично държание и усърдие, уместно на високия морал и честност на народния представител. Вторият принцип е любознателността. През вековете просветителите и будителите в нашите земи са отредили почтено място на българската нация измежду международното обучение и просвета. Необходимостта от възобновление е обновления е повече от жадуване, в това време е добре да сме наясно, че те могат да се случат, когато насърчаваме просветлението и знанието. Съчетанието на познания и морални полезности могат да доведат до по този начин стремежи наш блян към минимизиране на корупцията и да доведат към нови порядки в България. Знанието е неповторим запас “, добави още Любомир Каримански.

" Настъпил е моментът, в който хората с благоприлично държание, честност, познания, умения и опит е належащо да обединят старания и да запретнат ръкави в решение проблемите, пренебрегвайки егото си. Управлението на знанието като метод към ръководството на страната не е нова идея. То е най-много и главен източник за нужните трансформационни процеси. Важно е да стигнем до дейно ръководство на знанията. Нека впрегнем цялата си креативност и съзидателна мощност и предложим на обществото същинска и осезаема смяна, обвързвана с високи нравствени критерии и стандарти, без значение от политическата багра.

Предприемаческият дух се свързва с креативния капацитет на индивида. ПГ на Има Такъв Народ ще направи всичко допустимо да бъде формирано държавно управление, Народното събрание да работи през целия си мандат. Ние ще се стремим да следваме трите правилото за преуспяване на човешкия живот ", сподели той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР