Съществуват толкова много поличби и поверия за огледалата. А знаете

...
Съществуват толкова много поличби и поверия за огледалата. А знаете
Коментари Харесай

Какво трябва да знаем за огледалата и огледалния свят




Съществуват толкоз доста поличби и поверия за огледалата. А знаете ли, че не би трябвало да се оглеждате в тях нощем?… Постоянно използваме огледала във всекидневието си и даже ги носим със себе си, с цел да можем във всеки миг да отстраним външни недостатъци (Zona666.com). Но във всички времена този, на пръв взор, елементарен аксесоар е считан за нещо мистично и не изключително положително. Едни го назовават Дар на дявола (обикновен човек просто не може да сътвори предмет, отразяващ всичко протичащо се). Други считат, че огледалният свят напълно не е безвреден. И точно по тази причина, с огледалата са свързани толкоз доста разнообразни поличби. Защо не би трябвало да се оглеждаме нощем? Огледалото се счита за вход към отвъдното.



Първо, този портал се отваря нормално през нощта, т.е. в тъмното време на денонощието вратата е отворена. И през нея в действителния свят могат да обхванат незнайни същества, с които никой не би желал да се сблъсква. Второ, по време на сън и нощем, душите на хората са изключително уязвими. И в случай че ненадейно се разсъните и в сънно положение се огледате в огледало, душата ви може да се насочи на странствуване из огледалния свят, оставяйки тялото ви „ безстопанствено “. Четете още: Момиче предсказало ужасната си гибел в пожар А какво ще се случи, в случай че не откри пътя назад и не успее да се върне? Тогава тялото ви може да бъде заето от непознат дух, освен това нормално става дума за зли и неспокойни души. За този феномен са снимани значително филми и той се назовава най-често „ астрал “.



Съществува мнение, че промеждутъкът сред среднощ и 3 ч. сутринта се счита за „ дяволско време “. И в този интервал се пробуждат всички зли сили и в случай че погледнете в огледалото, самият демон може да вземе душата ви! Ако огледалото носи отрицателна сила, т.е. в миналото в него са се отразявали неприятни събития, то споменът за тях ще се резервира в него вечно. А нощем, нашата сила отслабва и по тази причина злото, което таи в себе си огледалото, може да се трансферира към нас, като „ пробие “ аурата ни или невидимата ни защитна обвивка.



Много хора мислят, че огледалото е врата към отвъдното, в което живеят душите на покойниците. И нощем те нормално се засилват. Ако не бъдат обезпокоявани, няма да създадат нищо неприятно. Но в случай че се разтревожат, може да се случи злощастие. Някои считат, че в огледалата могат да се отразяват всевъзможни същности, освен това не е наложително да са зли и ужасни. И когато хората заспиват, тези същества нормално, в противен случай, разсънват се и стартират да се засилват. И в случай че вие станете през нощта, видите нещо в огледалото, можете мощно да се изплашите, както и този, който сте забелязали, а това може да докара до неприятности. През нощта огледалата или тези, които се намират зад тях, могат безусловно да извличат силата ви, защото в тъмното време от денонощието и насън тя е практическа незащитена. Затова на сутринта можете да се разсъните потиснати, с възприятие на отмалялост и незаинтересованост. Според мнозина, изключително рисково е да се оглеждате нощем в огледало при светлината на свещи. Това може да донесе неволя освен на този, който се оглежда, само че и на неговото семейство и роднините му. Вероятно това вярване е обвързвано с обстоятелството, че благодарение на огледала и свещи мнозина гадаят, а гаданието привличане на отвъдни сили. Ако не вярвате, че да се оглеждате нощем, е неприятна прокоба, и постоянно го вършиме, като не забелязвате нищо свръхестествено, то продължавайте да живеете по този начин, както до момента. Вероятно всички суеверия не са подкрепени с никакви доказателства и са легенди. Или пък имате доста мощна енергетика или защита…
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР