Съществуват различни поверия, свързани с парите. Някои хора вярват в

...
Съществуват различни поверия, свързани с парите. Някои хора вярват в
Коментари Харесай

Как да съхраняваме правилно парите си, за да се множат

Съществуват разнообразни поверия, свързани с парите. Някои хора имат вяра в тях и изпълнявайки им, те има шанс и пари в живота си. Дали това се дължи на суеверията, или не, въпросът е противоречив. Факт е обаче, че има правила за съхраняването им, които доста хора съблюдават. И това се отнася за парите, които получавате в брой. Вижте по какъв начин би трябвало да съхранявате, тъй че да имате постоянно пари разполагаем.

Поверието повелява, че откакто получите пари, би трябвало да занесете цялата сума в дома си. Не би трябвало да плащате или купувате нищо с тях незабавно. Ако ви се постанова, вземете други пари, използвайте карта или изчакайте до идващия ден. Смята се, че парите ви би трябвало да пренощуват най-малко една нощ вкъщи преди да започнете да ги харчите.
 Кои са нездравословните модерни привички, които ни карат да губим пари? Кои са нездравословните модерни привички, които ни карат да губим пари?
Живеем във време, в което светът се движи от парите. Ако се замислим, постоянно е било по този начин, само че като че ли даваме една сантиментална визия на...

Второто вярно се отнася до метода, по който подреждате парите си в портмонето. Те би трябвало да са в низходящ ред и да са обърнати с лице към вас. Така щом отворите портмонето си, парите ще се озоват по-близо до вас. Мнозина са тествали това вярно и за редица от тях то работи. Докато са поставяли парите си безредно, те все са изчезвали. Все се е налагало нещо да бъде платено с тях, задължения и сметки са се натрупали.

Когато обаче са почнали да подреждат парите си, всичко като че ли се е наредило и се е отворил нов паричен поток. Освен това може да запазите в портмонето си вашата щастлива банкнота. Тя е онази, чиито последни две числа от следващия номер дават отговор на последните две числа от годината ви на раждане. Може да намерите такава с три или четири числа. Задължително я запазете. Тя ще бъде вашият амулет за пари. Не я харчете и не я давайте на никого. Важно е тя сама да се появи при вас, не да я вземете на заем от някого.

Не съхранявайте парите по 50 или в пачки с нечетен брой купюри. Според суеверието те се карат и това ги кара да се разделят с вас.

След като знаете златните правила за съхранението на парите, имаме вяра, че ще ги следвате и ще се радвате на цялостно портмоне постоянно. Парите са средство за по-добър живот, който можем да си осигурим с тях. Трябва да ги ценим, да ги печелим, да почитаме силата им и да се отнасяме с тях с респект. Само тогава те ще ни се отблагодарят с множенето си и ще бъдат постоянно в обилие при нас.
 Ето по какъв начин елементарно да привлечете ПАРИ и шанс в живота си Ето по какъв начин елементарно да привлечете ПАРИ и шанс в живота си
Чувствате ли се като че ли шансът постоянно ви изневерява, а парите бягат в противоположна посока? Има и такива моменти в живота, само че не би трябвало...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР