Съществуват около 10 други записа с продължителност около 10 минути,

...
Съществуват около 10 други записа с продължителност около 10 минути,
Коментари Харесай

Открити са още 10 брутални записа от ОДЗ Брезичка!

Съществуват към 10 други записа с дълготрайност към 10 минути, които изобразяват още веднъж брутални фрагменти в ОДЗ " Брезичка " в Бургас. Това съобщи Bulgaria ON AIR.

Междувременно още не е ясно чие дело е видеозаписът, показващ фрагментите на принуждение над дребните деца в детска градина " Брезичка " в Бургас. Под въпрос остава и кой тъкмо е сложил скритата камера в стаята, написа " Блиц ".

Стана ясно още, че след привършване на образователните занятия денем, физкултурният салон в постройката на заведението се отдава чартърен за срещи за йога.

Този салон се намира директно до стаята на група " Мики Маус ", което навежда на мисълта, че и външен човек би могъл да е виновен за сниманите и подадени фрагменти. 

Говорителят на Районната прокуратура Керка Дюлгерова пък изясни, че системата по намирането и осъждането на този човек е доста комплицирана.

Междувременно психолог стартира работа с децата от " Брезичка ". 

Сутринта пред постройката на градината се образува напрежение от разделени  родители, които се събраха на митинг.

Едните бяха в поддръжка на шефа Събка Недева, други недоволстваха от това, че се стигна до тази обстановка Милена Иванова да се отнася по този нападателен метод с 4-годишни деца.

Част от родителите също упрекнаха личност на детската градина, че не са чули крясъците, идващи от стаята на група " Мики Маус ". Служителите пък се оправдаха, че такива не е имало.

Учителката Милена Иванова в петък е изпратила своята майка да подаде молбата ѝ за овакантяване. Както през вчерашния ден стана ясно по предложение на ДГ " Брезичка " Иванова е била наградена персонално от кмета на Бургас Димитър Николов за извънреден професионализъм.

В понеделник ще стане ясно кой ще е новият шеф на детската градина.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР