Съществуват много теории как храната, времето на зачеване или дори

...
Съществуват много теории как храната, времето на зачеване или дори
Коментари Харесай

Силата на мисълта: Майките определят пола на бъдещото си дете

Съществуват доста теории по какъв начин храната, времето на забременяване или даже позата по време на секс, оказват въздействие и дефинират пола на бебето.

Но австралийски учени в този момент показаха нова доктрина за това какво е това нещо, което играе основна роля при определянето на пола на бебето.

Те настояват, че полът на бебето се дефинира от мисленето на бъдещата майка.

Жените, които се възприемат като богати, по-често раждат момчета, написа Daily Mail.

Значение има не материалното благосъстояние, а метода, по който дамата прави оценка положението си.

За проучването си, учените от Австралийския народен университет, употребявали статистически данни за 5000 раждания в цялата страна, за интервал от 12 години.

Според ръководителя на проучването доктор Алисън Бехи, резултатите им са в синхрон с хипотезата на Тривърс-Уилард, съгласно която при положителни материални условия се усилват новородените момчета.

Учените са разглеждали въздействието на всевъзможни материални характерности — обучение на майката, възраст, тегло, приходи.

Единственият фактор, по който можел да бъде плануван полът на детето, се оказал мисленето на бъдещата майка — каква е оценката й за материалното й състояние, а не дали е богата, или не.

В множеството развити страни, като Съединени американски щати, Англия и Канада, се раждат по-малко момчета. Това обаче не важи за Австралия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР