Съществуват много причини, поради които на човек му се налага

...
Съществуват много причини, поради които на човек му се налага
Коментари Харесай

Ето какво се случва с тялото ви, когато спрете секса

Съществуват доста аргументи, заради които на човек му се постанова да спре със секса за известно време. Някои са съзнателни, други са разследване от редица условия, написа struma.bg. Без значение дали нямате сътрудник отдавна, работите до късно в офиса или страдате от някакво заболяване, от време на време можете да се окажете без интимни милувки прекомерно дълго. Неминуемо в тялото настъпват промени, когато човек спре секса. Някои са негативни, само че има и позитивни. Ето ги и тях:
1. Може да се чувствате напрегнати и уплашени
Сексът оказва помощ да се отпуснете и да освободите напрежението, насъбрано в всекидневието. Когато вършиме секс, се освобождават ендорфини и окситоцин – субстанции, които понижават напрежението. Намалите ли секса, понижават и те.
2. Може да станете по-податливи на вирусни инфекции
Един от позитивните резултати на секса е стимулирането на имунната система. Когато не вършиме секс дълго време, имунната ви отбрана понижава и се разболявате по-често от вирусни и бактериални инфекции.
3. Рискът от полово излъчени заболявания понижава
Ето една позитивна страна на въздържанието. Когато не вършиме секс сте предпазени от болести, излъчени по сексуален път. И защото тези болести могат да обиден освен половата система, само че и други системи, по този начин сте по-защитени от заболявания на отделителната система, пикочните пътища, червата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР