Съществуват много поверия, свързани с най-женския празник - осми март.

...
Съществуват много поверия, свързани с най-женския празник - осми март.
Коментари Харесай

Романтични поверия за осми март

Съществуват доста поверия, свързани с най-женския празник - осми март. Вярвате или не, това е ваш избор, само че въпреки всичко е добре да имате едно мислено на този ден.

Ако сутринта на осми март дамата се разсъни от целувка от обичания мъж, това значи, че те ще са дружно още дълги години. Ако той не я целуне, само че й подготви закуска, това е знак, че ще я обича постоянно.

Ако дамата мисли за избранника си и тъкмо в този миг чуе котешко мяукане, това е знак, че възприятията му са към момента толкоз горещи, колкото и първоначално.

Ако на осми март дамата се срещне с мъж някъде, където има вода – без значение дали това е басейн, водопад или украсителен фонтан, това значи, че този мъж ще й е правилен и е съвършен сътрудник за нея.

 Романтични поверия за осми март

Ако по време на срещата се окаже, че двамата са застанали покрай топола, връзката им ще бъде прекратена от злонамерена жена, по всяка възможност някогашна другарка на мъжа.

Ако мъжът подари на обичаната си на осми март украшение с тюркоаз, това значи, че той е непрекъснат в възприятията си и постоянно ще й бъде правилен. Подсъзнателно мъже с такива усеща избират тюркоаза.

Ако дамата получи перли, това е метод тя да разбере, че мъжът желае да бъде с нея до края на живота си. Ако получи накит от доблестен метал без камъни, това значи, че любовта на мъжа е мощна, само че дамата би трябвало да се бори за нея, с цел да я задържи.

Ако на осми март мъжът и дамата се погледнат дружно в огледалото, скоро ще се разделят. Същото се отнася и в случай че мъжът дефинира среща на дамата наоколо до мост.

Ако мъжът и дамата се срещнат пред постройка с доста стъпала, не би трябвало да се допират и да се целуват на стъпалата. Това предсказва злощастие и за двамата.

Ако мъжът подари на дамата брошка на осми март, това е знак, че двамата ще се разделят в скоро време. Но в случай че той не знае за това вярване, то може да бъде предотвратено, в случай че дамата му заплати с три дребни монети.

Ето и нашите пожелания за осми март

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР