Съществуват безброй ритуали и поверия, за които се смята, че

...
Съществуват безброй ритуали и поверия, за които се смята, че
Коментари Харесай

Какво да носим в себе си за КЪСМЕТ?

Съществуват безчет ритуали и поверия, за които се счита, че притеглят шанса към оня, който ги съблюдава.
Днес сме решили да ви споделим за някои от най-често коментираните предмети, които в случай че носите в джоба на якето, дънките или чантата си, не ще се отървете от шанс.
Ето ги и тях:
Червен конец
В последно време е доста съвременно да се носи червен конец на китката на ръката. Прието е, че аленият цвят отблъсква заболяванията и бедите. Можете да носите парче плат в същия този колорит и отново ще свърши работа.
Дафинов лист
Познат като една от главните подправки в кулинарията, дафиновият лист е също толкоз прочут измежду хората, мощно вярващи в поверията. Смята се, че в случай че носите няколко листа дафинов лист в себе си, ще превъзхождате останалите и ще забогатеете. Прието е, че листата му са знак на пари.
 Сложете тези 6 неща в портмонето си и ще имате шанс Сложете тези 6 неща в портмонето си и ще имате шанс
Казват, че шансът обича квалифицираните. С задоволително познания и усърдие може да накарате събитията да работят във ваша изгода. Но и...
Много евентуално е обаче да се разпадне, до момента в който го разнасяте със себе си, по тази причина ви предлагаме да го сложите в торбичка.

Бял камък
От дълго време насам белият камък е знак на здраве и шанс. Колкото по-правилна е формата му, толкоз по-добре. Много е значимо обаче цветът да е изчистен и да липсват всевъзможни примеси. Можете елементарно да го откриете по брега на морето. Ако обаче нямате шанс да се сдобиете сами с едно такова талисманче, не се отчайвайте, тъй като можете и да си го купите.
Миди
 Тези движимости са енергийни вампири и притеглят безпаричието Тези движимости са енергийни вампири и притеглят безпаричието
Хората постоянно са вярвали, че всеки предмет носи избрана сила и трансформира аурата в дома ни. По същия метод се счита, че други движимости н...
Освен, че са отлично бижу и сувенирче, напомнящо за прелестната лятна почивка, черупката на мидата оказва помощ на човек да бъде по-концентриран, когато е нужно. Ако ви следва да вземете значимо решение, стиснете крепко черупката и сами ще се уверите по какъв начин позитивна сила ще пропълзи през тялото ви.

Джинджифил
Известен като средство за прогонване на настинката, джинджифилът има и доста други чудодейни качества.
Той способства за това човек да бъде съдбоносен и хладнокръвен в избрани моменти. Можете да го сложите в торбичка и да го пъхнете в дамската си чанта или в джоба на някоя дреха.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР