Съществуват 25 правила на съдбата. Кой ги е измислил –

...
Съществуват 25 правила на съдбата. Кой ги е измислил –
Коментари Харесай

Съдбата има 25 правила: Не е ясно кой ги е измислил, но ако ги спазвате, ще бъдете много щастливи

Съществуват 25 правила на ориста. Кой ги е измислил – не е известно. Но тези, които са осведомени с тях, значително са съгласни и в бъдеще не престават да придържат към тях. Това даже не са правила, а психотерапевтична техника. Нейната задача е утешение. Процесът е дълъг. Изисква неизменност.
1. В началото е пустош, само че тя би трябвало бъде запълнена.
2. За реализиране на мечтаното, едно предпочитание не е задоволително – би трябвало да се вземе решение. Само в този случай се появяват благоприятни условия.
3. За да измененията пътя си, би трябвало да спрете, и едвам по-късно да започнете придвижване в друга посока.
4. В живота би трябвало да се заплаща за всичко. Но най-скъпо коства бездействието.

Понякога това излиза наяве едвам в края на живота.
5. Ако човек от самото начало се опасява да не направи нещо неправилно, да не направи неточност, даже не подозира, че това е най-голямата неточност в живота му.
6. Подобното постоянно притегля сходното. В живота нищо не е инцидентно. Ние привличаме към себе си не тези хора, които бихме желали да забележим до себе си, а тези, които са изцяло сходни с нас.
7. Ако видите, че поставената цел е недостижима, следва да се концентрирайте върху други цели. След като ги постигнете, пробвайте се да постигнете първата цел.
8. Ако не желаете нищо от живота, той нищо няма да ви даде. Ако попитате за нещо несигурно, ще получите също нещо несигурно. Винаги ясно формулирайте желанията си.
9. В живота няма безусловно наслаждение. То постоянно е лимитирано от нашето усещане на света.
10. Вие желаете смяна? Тогава забравете за пасивността. Благодарение на нея пропускате опцията, която предлага ориста. Определете маршрут и краен пункт. Но с цел да стигнете до него, би трябвало да тръгнете на път.
11. Животът постоянно ви принуждава да решавате проблеми, които избягвате да решавате. От тях е невероятно да се скриете, тъй като без решение на някакъв проблем в този момент, ще би трябвало да вземете това решение на различен стадий от живота. Но за решението ще би трябвало да платите доста повече.
12. Избор в живота постоянно има. Понякога това е неналичието на избор. В един свят на доста благоприятни условия. Но получавайки нещо, постоянно губите друго. Поради това загубите са неизбежни. Но те постоянно могат да се преглеждат като нова облага.

13. Новото постоянно включва разрушение на остарялото. Но е належащо освен да се унищожи, само че и да се разчисти място. А за това са нужни старания, време и познания. В края на краищата вие би трябвало да знаете какво да изградите и по какъв начин. Ако не разполагате с такива познания е по-добре да не разрушавате. В противоположен случай, може да изградите нещо извънредно.
loading…
14. Човек се пробва да промени живота си, само че му пречат старите стандарти и привички. Те от самото начало се пробват да го върнат към остарелия метод на живот. Следователно, смяната постоянно върви доста постепенно и изисква повече старания.
15. Всеки един от нас притегля тъкмо това, което най-вече обича, чака или се бои, защото върху това се концентрира съзнанието. Съдбата в никакъв случай не дава нещо ненужно. Тя е великодушна, само че единствено в границите на мечтаното. Разширете рамките и ще получите повече.
16. Целият живот – това са противоположности. Някого обичаме, различен ненавиждаме. С някой дружим, с някой се конкурираме. Придобиваме и губим, срещаме се и се разделяме. Човек се стреми към непоклатимост и в това време изпитва незадоволство от монотонността на живота. Невъзможно е да се разбере нещо, без да се знае неговата диаметралност.
17. Хората се стремят към естетика. Но с цел да я реализираме, ние се нуждаем от естетика вътре в себе си. Това е приемане на своите мощни и слаби страни, осъзнаване на своето несъвършенство и вътрешно успокоение. Необходимо е съзнанието, държанието и възприятията да работят в съгласие.
18. Трябва да се знае, че светът не е основан единствено за удоволствия. Много постоянно той не подхожда на нашите упования и хрумвания за него. Но ние би трябвало постоянно да се стремим да вършим положително. Човек, който не е в положение да прави положително, в никакъв случай не ще бъде в положение да направи оценка на добротата, получена от другите.
19. Човек постоянно се нервира от тези неща у хората, които има в себе си. Другите хора могат да бъдат наши огледала. Човек единствено би трябвало да се вглежда в тях деликатно. Тогава ще може да се опознае по-добре.
20. Ако се появи мощно предпочитание да притежавате нещо, това значи, че вие ​​не признавате своите качества и добродетели. Вгледайте се в себе си, може да имате доста повече, в сравнение с бихте желали.
21. Трудно е да се устои на отрицателните мисли. Те ни карат да страдаме, да се тревожим. Изберете от рояка негативни мисли една и я подтиснете. Тогава вие ще прекъснете нездравословната верига и тя няма толкоз доста да ви нервира.

22. Приемете себе си подобен, какъвто сте. Тогава безпокойството, възбудата и комплексите ще изчезнат и ще можете да започнете пълностоен живот.
23. Светът към нас е безусловно безпристрастен. Самите ние го вършим добър или неприятен. Опитвайте се да възприемате действителността позитивно и тогава той ще стане благополучен и щастлив.
24. Никога не се отнасяйте към мнението на другите като към последна инстанция. Да сте добър за всички не трябва. Винаги ще има недоброжелатели. Не им позволявайте да преобладават.
25. Ние всички идваме на този свят от нищото и отиваме в нищото. Такъв може да е смисълът на нашето битие и самият живот във всичките му проявления?

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР