САЩ заявиха, че прекратяват всички обикновени визови услуги по света

...
САЩ заявиха, че прекратяват всички обикновени визови услуги по света
Коментари Харесай

САЩ спират да издават визи заради COVID-19

 Съединени американски щати обявиха, че приключват всички елементарни визови услуги по света заради световната пандемия от ковид.

Държавният департамент съобщи, че в службите за пътешестване в американските посолства и консулства към момента се обмислят незабавни визи, в случай че има съответна причина за тях.

" В отговор на значимите провокации в международен мащаб, свързани с пандемията COVID-19, Държавният департамент краткотрайно прекратява рутинните визови услуги във всички посолства и консулства на Съединени американски щати ", се споделя в изказване, представено от Агенция Франс Прес.

Суспендирането единствено по себе си няма да засегне значително пасажерите от западните и заможните азиатски страни, които могат да влязат в Съединени американски щати без визи.

Съединените щати обаче краткотрайно стопираха идването на множеството европейци за да лимитират разпространяването на пандемията.

Посолствата на Съединени американски щати към момента ще бъдат отворени и налични за подкрепяне на американски жители, заяви Държавният департамент. Въпреки това той прикани всички американци в чужбина да се приберат, в случай че са налични пътнически полети, срещащи усложнения заради пандемията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР