САЩ за първи път наложиха санкции на чуждестранна организация за

...
САЩ за първи път наложиха санкции на чуждестранна организация за
Коментари Харесай

САЩ затегна режима на санкции срещу Русия

САЩ за първи път постановиха наказания на задгранична организация за пазаруване на съветско оръжие. Департаментът за подготовка на войските към Централния боен съвет на Китай е закупил 10 изтребителя СУ-35 и противоракетни системи. В същото време президентът Доналд Тръмп подписа декрет, който стяга режима на наказания против Москва. Той е необятно коментиран в съветската преса.


" Кого ще ударят новите наказания " на Съединени американски щати против Русия и кого ще " довършат до дъно ", изяснява онлайн изданието " Газета ". Всекидневникът " РБК " и други издания поместват цялостния лист на лицата, обхванати от глобите.

Указът дава право на американския финансов министър и на държавния секретар да подхващат финансови и визови ограничения против съветски частни лица и компании, също така не разрешава на американските финансови институции да развиват бизнес с лица от санкционните описи.

Държавният департамент ги добави с 33 нови имена на лица и структури, настоящи в полза на съветските отбранителни и разследващи организации. " Комерсант " напомня, че в Конгреса са импортирани пет законопроекта за нови твърди ограничения по отношение на Москва. Единият от тях лимитира интервенциите със суверенния дълг на Руската федерация и визира компании от енергийния бранш на Русия.
 Съединени американски щати постановиха наказания на китайска военна организация за пазаруване на съветско оръжие Съединени американски щати постановиха наказания на китайска военна организация за пазаруване на съветско оръжие
Съединени американски щати за първи път постановиха наказания на задгранична организация за пазаруване на съветско оръжие. Това е китайска военна организация, придобила съветски изтребители...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР