САЩ все още преговарят с Русия за сделка за освобождаване

...
САЩ все още преговарят с Русия за сделка за освобождаване
Коментари Харесай

САЩ и Русия преговарят за освобождаване на затворници

Съединени американски щати към момента договарят с Русия за договорка за освобождение на затворените американци Бритни Гринър и Пол Уилън, само че Москва не е предоставила " сериозен отговор " на нито едно от предложенията й. Това съобщи почитан американски посланик, представен от Ройтерс.

Елизабет Руд, посланикът на Съединени американски щати в Москва, сподели пред съветската държавна осведомителна организация РИА, че договарянията не престават. Съединените щати сложиха значимо предложение на масата. Ние проследихме това предложение и предложихме други възможности. За страдание, до момента Руската федерация не е предоставила сериозен отговор на тези оферти, посочи тя.

От Белият дом оповестиха, че диалозите с Русия не престават. " Искаме и двамата да се приберат допустимо най-бързо и тази администрация ще остане ангажирана с тази задача ", съобщи представителят на националната сигурност Джон Кърби.

Баскетболната звезда  в съветския район Мордовия, с цел да излежи деветгодишна присъда за опиати, откакто беше задържан през февруари с патрони за вейп, съдържащи масло от канабис. По време на процеса тя сподели, че ги е употребила, с цел да облекчи болката от спортни пострадвания и не е имала желание да нарушава закона.

Пол Уилън, някогашен морски пехотинец на Съединени американски щати, излежава 16 години затвор в същия район по

По-рано този месец съветският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков сподели, че се надява да реализира, която може да докара до освобождението на Виктор Бут, наказан съветски трафикант на оръжие, който е в пандиза в Съединените щати.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР