САЩ удря звучен шамар на управлението на Бойко Борисов като

...
САЩ удря звучен шамар на управлението на Бойко Борисов като
Коментари Харесай

САЩ със звучен шамар към Борисов, спират газовите проекти у нас

САЩ удря гласовит пестник на ръководството на Бойко Борисов като спрат газовите планове.
Още тази нощ се възнамерява Съединени американски щати да наложат наказания на безусловно всички компании, които са свързани с построяването на " Турски поток " - газопроводът, свързващ Русия и Турция под Черно море, откъдето трябваше да се отклонява тръба за България и " Балкански поток ", написа " 24 часа ".

България е упорствала тези наказания да не бъдат обявявани преди завършването на втората тръба, която ще зарежда " Балкански поток ". Това е била и главната тематика на диалога на премиера Бойко Борисов с американската посланичка Херо Мустафа във вторник, а не изказванията на американското посолство във връзка митингите.

Ако не бъде построена втората тръба на " Турски поток " естествено няма да има продължение на трасето и през България. От прекъсване е застрашена и газовата връзка сред България и Гърция, през която трябваше да се доставя американски полутечен газ. Мотивите на американците били, че не виждат опция за реализиране при политическата неустойчивост в България, която ще последва от служебно държавно управление и насрочването на предварителни избори.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР