САЩ трябва да разберат, че Русия може да бомбардира Маями

...
САЩ трябва да разберат, че Русия може да бомбардира Маями
Коментари Харесай

Руски депутат: САЩ трябва да разберат, че може да бомбардираме Маями и Тексас

САЩ би трябвало да схванат, че Русия може да бомбардира Маями и Тексас. Това разгласи съветският народен представител Андрей Гурульов по време на посещение в известното пропагандно предаване на Владимир Соловьов по държавната телевизия " Россия 1 ".

" Оръжията ни би трябвало да съставляват опасност, преди всичко против територията на Съединените щати. И освен нуклеарните оръжия. Трябва да схванат (САЩ), че всеки миг може да бъдат атакувани Маями, Тексас или някой различен щат ".

Top Kremlin propagandists encountered some unexpected resistance from state TV pundits, irritated by ongoing attempts to scare the West with nuclear strikes [no one is buying it] and bluffing about manufacturing some version of the Cuban Missile Crisis [just a pipe dream].
Watch:
— Julia Davis (@JuliaDavisNews)

Географията явно не е мощната страна на Гурульов. В противоположен случай депутатът щеше да избере други образци, защото Маями не е щат, а най-големият град по население в щата Флорида.

" Тогава ще подвият опашка. Там не са доста смели ", акцентира депутатът.

След пламенната му тирада се включи политическият анализатор Дмитрий Дробницки, който се опита да успокои пристрастеностите с необикновен за съветския народен ефир апел да не се стига до открита борба със Съединени американски щати.

" Повечето американски елити не се усещат уязвими, тъй като не имат вяра, че ние ще ги ударим. Има единствено един метод и той е като изстреляме ракета " Сармат ". Разбирам желанието на мнозина да отидат в парадайса, само че аз не съм се разбързал за натам ".

Възмутен от " предателските " слова на госта си, в диалога се намесва Соловьов, който предлага различен способ за заплашване на американците.

" Или пък може да сложим нещо съществено в Никарагуа ".

Дробницки обаче не е склонен и двамата влизат в къс спор.

" Като изключим кубинците и чилийците, няма народ в Латинска Америка, на който можем да разчитаме ".

" Ни-ка-ра-гу-а ", натъртва Соловьов.

" Не бива да си играем с Латинска Америка. Всичко това са фантасмагории ".

По-нататък в диалога Соловьов отбелязва с мазна усмивка на разположение, че съгласно някои " Сармат " работи добре против глобите ".

Но и това изказване не е посрещнато с предстоящото за този ефир ехидно кимане.

" Това е значим мотив, само че съм склонен с това, че никой не има вяра, че ще бъде употребена ", акцентира противоречие по допустимо най-заобиколен метод политологът Дмитрий Абзалов.

Коментарът му е допълнен от Дробницки, който твърди - американците " убеждават всички, че руснаците няма да я употребяват ".

Соловьов обаче е песимистичен.

" Руснаците? Разбира се, че биха го създали, няма проблем. Те не знаят нищо за Путин. Владимир Владимирович си го сподели: " На кому е необходим светът, в случай че Русия не е част от него? "

Абзалов слага различен значим мотив - какъв брой време би траяла специфичната военна интервенция, в случай че зародят " проблеми, които фундаментално променят всичко ", явно намеквайки, че изстрелването на ракета против Америка не е от необикновен стратегически интерес за Русия.

Но Соловьов е неотстъпчив.

" Не всичко може да се реши по пътя на стопанската система ".

Абзалов въпреки всичко има последната дума.

" Така е. Не всичко може да се реши посредством стопанската система. Но е значимо, когато се вземат решение задания, в края на краищата най-после да ни остане такава ".
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР