САЩ спряха днес издаването на обикновени визи във всички страни

...
САЩ спряха днес издаването на обикновени визи във всички страни
Коментари Харесай

САЩ спряха издаването на визи във всички страни по света

САЩ стопираха през днешния ден издаването на елементарни визи във всички страни по света, изправени на фона на здравната рецесия, провокирана от новия ковид, съобщи Франс прес, като се базира на Държавния департамент.

" Всички изявленията за елементарни визи за пътешестване или имиграция са анулирани " от през днешния ден, заяви американското външнополитическо ведомство.

" В рамките на вероятното посолствата и консулствата ще продължат да издават незабавни визи ", посочи Държавния департамент, като даде обещание, че ще възобнови услугите, " когато стане допустимо ", без да уточни съответна дата.

Преди два дни Съединени американски щати към този момент оповестиха, че стопират да издават елементарни визи за " голям брой страни ", без да прецизира кои и и какъв брой са. От в този момент нататък мярката към този момент обгръща всички страни,.

Съединени американски щати не разрешиха влизането на чужденци, идващи от множеството европейски страни, ще затворят довечера границата с Канада и обмислят да лимитират прекосяването и през тази с Мексико, осведоми Българска телеграфна агенция.

Държавният департамент прикани американците да не пътуват в чужбина.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР