САЩ смятат, че стои зад убийството на иранския ядрен физик

...
САЩ смятат, че стои зад убийството на иранския ядрен физик
Коментари Харесай

САЩ: Израел стои зад убийството на иранския ядрен физик

САЩ считат, че стои зад убийството на иранския нуклеарен физик Мохсен Фахризаде, заяви Си Ен Ен. Медията се базира на почитан източник от администрацията, съобщи ТАСС.
Според източника Израел дълго е преследвал този ирански академик. Обикновено Израел уведомява администрацията на Съединени американски щати, че приготвя сходни интервенции. Източникът не споделя дали и този път е било по този начин. Той отхвърли и да посочи дали президентът Доналд Тръмп е знаел за готвеното ликвидиране на Фахризаде и дали е разрешил оказване на американска помощ на израелската страна.
 Убитият началник на иранската нуклеарна стратегия работел и върху балистични ракети Убитият началник на иранската нуклеарна стратегия работел и върху балистични ракети
Ядреният физик Мохсен Фахризаде, погубен през вчерашния ден при нахлуване в Иран, е взел участие в създаването на балистични ракети. Това заяви турскат...
Според ирански народен представител от комисията за национална сигурност и външна политика убийството на Фахризаде е било проведено от израелските специфични служби, като е допустимо да са взели участие и разследващи служби на други страни, написа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР