САЩ смятат, че обсаденият град Мариупол все още се държи

...
САЩ смятат, че обсаденият град Мариупол все още се държи
Коментари Харесай

САЩ: Обсаденият Мариупол се държи

САЩ считат, че обсаденият град Мариупол към момента се държи и не е напълно под контрола на съветските сили, съобщи почитан американски боен, представен от Би Би Си.

Русия твърди, че над 1000 украински морски пехотинци са се предали в Мариупол, където боевете се водят от началото на войната.
 Кадиров похвали над 1000 украински бойци, предали се в Мариупол Обновена
Кадиров похвали над 1000 украински бойци, предали се в Мариупол

Съпротивата е безполезна, убеждава чеченският водач

Говорейки пред кореспонденти на брифинг, служителят съобщи, че съветските въздушни удари остават съсредоточени в Мариупол и в зоната, в която се борят украинските сили в източната част на Донбас.

Средният брой на съветските въздушни набези през последните 24 часа е почти 150, което съгласно служителя е леко понижение спрямо предходната междинна дневна стойност от 200.
 Кметът на Мариупол: Повече от 10 000 цивилни са починали при съветската блокада
Кметът на Мариупол: Повече от 10 000 цивилни са починали при съветската блокада

Зеленски предизвести украинците в понеделник, че Русия може да употребява химическо оръжие

Съединени американски щати също по този начин чакат да доставят още безпилотни летателни апарати " Switchblade " на Украйна през идващите дни. Във вторник служителят съобщи, че към този момент е дошъл " забележителен " брой от първата партида от 100 броя.

Той добави, че Съединени американски щати изследват редица места на източния фланг на НАТО, с цел да образоват украинските войски по какъв начин да употребяват " Switchblades ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР