САЩ ще засилят финансовия натиск срещу Иран с „най-тежките санкции

...
САЩ ще засилят финансовия натиск срещу Иран с „най-тежките санкции
Коментари Харесай

САЩ се заканиха да наложат на Иран най-тежките санкции в историята

Съединени американски щати ще засилят финансовия напън против Иран с „ най-тежките наказания в историята “ . Това предизвести американският държавен секретар Майк Помпео, предава AFP, представена от " Фокус ".
„ Ние ще използван невиждан финансов напън против режима в Иран. Лидерите в Техеран няма да се съмняват в нашата съвестност ", акцентира Помпео в първата си значима външнополитическа тирада, откакто смени Централно разузнавателно управление на САЩ с Държавния департамент на Съединени американски щати.
„ Иран към този момент няма да има „ карт бланш “ за доминация в Близкия изток ", увери Помпео, обрисувайки новата тактика на Съединени американски щати за работа с Иран, и представяйки 12 условия на Вашингтон за „ нова договорка " за нуклеарната стратегия на Техеран.
По-рано през май американският президент Доналд Тръмп разгласи, че Съединени американски щати излизат от нуклеарното съглашение с Иран, контрактувано по време на предшественика му Барак Обама след години на договаряния. Тръмп съобщи, че Ислямската република създава нуклеарна стратегия, въпреки да не показа доказателства за това.
Европейски Съюз и доста страни по света разкритикуваха решението на Съединени американски щати и обявиха, че ще работят за оставането в действие на нуклеарната договорка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР