САЩ ще защитят себе си и съюзниците си в Персийския

...
САЩ ще защитят себе си и съюзниците си в Персийския
Коментари Харесай

Тръмп е готов да отговори на атаката срещу Саудитска Арабия


Съединени американски щати ще защитят себе си и съдружниците си в Персийския залив. Това е споделил вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс, разяснявайки нападението против петролната инфраструктура на Саудитска Арабия.

„ Ако Иран е направил тази последна офанзива, с цел да навреди на президента Тръмп и да го накара да отстъпи, то той ще претърпи крах. Америка е подготвена да отбрани своите ползи “, е споделил Пенс в изявление в центъра Heritage Foundation във Вашингтон. Той е повторил, че Съединени американски щати е подготвен за борба, както по-рано се изразил и президента Тръмп, оповестяват непознатите организации. „ Нападенията против съдружниците ни и международните доставки на нефт ще се провалят....Ние изследваме всички данни. Консултираме се със съдружниците, а президентът ще дефинира какви ще са най-хубавите дейности, които ще бъдат подхванати през идващите дни “, е добавил Пенс.

„ Обещавам, че при президента Тръмп Съединените Щати ще запазят надмощието си в енергетиката, ще продължат наклонността за реализиране на енергийна самостоятелност и ще подхващат всички нужни стъпки, с цел да защитят нашата страна, нашите бойци и нашите съдружници в Залива. Може да разчитате на това “, е добавил Пенс.

Междувременно организациите оповестиха също по този начин, че на конференция в Джеда назначеният неотдавна министър на енергетиката и принц Абдел Азиз бен Салман е споделил, че ръководещите в страната не знаят кой стои зад терористичните офанзиви.

„ Саудитска Арабия към този момент не знае кой стои зад нападението на обектите на Saudi Aramco, държавното управление подхваща ограничения, с цел да разбере коя страната, която стои зад нападенията “, е отбелязал министъра на конференция, излъчена и от телевизия Ал Джазира.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР