САЩ ще задминат Русия по износ на петрол и ще

...
САЩ ще задминат Русия по износ на петрол и ще
Коментари Харесай

САЩ задминават Русия и доближават Саудитска Арабия по износ на петрол до 2024 г.

САЩ ще задминат Русия по експорт на нефт и ще се приближат до Саудитска Арабия през 2024 година Това излиза наяве от петгодишната прогноза на Международната организация по енергетика.

Според организацията американското произвеждане на нефт ще нарасне с 4 милиона барела на денонощие през идващите години до 2024 година

Прогнозата на организацията е оповестена няколко седмици, откакто Съединени американски щати изнесоха 3,6 милиона барела на денонощие недопечен нефт. Държавата също изнася 5 милиона барела на денонощие петролни артикули , в това число рафинирани артикули като бензин. Доставките ще се усилят през идващите години вследствие на продължаващата в страната шистова гражданска война.

Базираната в Париж организация, която поучава потребителите и производителите на нефт, предвижда американският експорт - към този момент е 12 милиона барела на денонощие - да нарасне с 4 милиона барела на денонощие до 2024 година

" Втората вълна от американската шистова гражданска война идва ", оповестиха от организацията и предвиждат 70% нарастване на международното произвеждане на нефт и 75% растеж на търговията на полутечен газ през идващите пет години.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР