САЩ ще проведат през месец март най-големият през месец март

...
САЩ ще проведат през месец март най-големият през месец март
Коментари Харесай

САЩ ще проведат през март най-големият в историята търг за нефт и газ на шелфа


Съединени американски щати ще проведат през месец март най-големият през месец март търг за петрол и газ на шелфа, заяви министерство на вътрешните работи на страната.
Продажбата на права за осъществяване на изследване и разработка на ресурса на сектори с обща повърхност от 77,2 млн. акра (над 31 хиляди хектара) в щатите Тексас, Луизиана, Мисисипи, Алабама и Флорида ще се организира на 21 март. Става въпрос за всички налични сектори на федералната територия на Мексиканския залив, отбелязва министерството.

Това ще са вторите търгове в границите на съответстващата продажба 207-2022 година Проведената преди година ликвидация не провокира сериозен интерес измежду фирмите. На търговете в Нови Орлеан ще се дават 14,8 хиляди блока.

По-рано стана ясно, че администрацията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп възнамерява да позволи рандеман на енергийни запаси на практика по целия континентален шелф, включително в Аляска, Флорида и Калифорния.

Според предложенията проект, в границите на идните пет години от 2019 година до 2024 година, рандеман на петрол и газ ще бъде позволен на 90 % от външния континентален шелф на Америка.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР