САЩ ще изброят действията на Русия, заради които са загрижени

...
САЩ ще изброят действията на Русия, заради които са загрижени
Коментари Харесай

Изтекоха подробности от отговора на САЩ на исканията на Москва

САЩ ще изброят дейностите на Русия, поради които са загрижени за Европа, в своя отговор на предложенията на Москва за гарантиране на сигурността Тези детайлности заяви Bloomberg, базирайки се на поискал анонимност чиновник на Европейски Съюз.

Според източник на Bloomberg, представен от ТАСС, Съединени американски щати координират отговора си с НАТО и Европейския съюз. Представителят на Европейски Съюз отбелязва, че отговорът няма да съдържа в детайли разискване на съветските условия. Вместо това Вашингтон възнамерява да изброи области, в които западните съдружници могат да решат проблеми на Русия.

По-рано представителят на Държавния департамент на Съединени американски щати Нед Прайс съобщи, че американската администрация не има намерение да отстъпва на Русия по въпросите на гаранциите за сигурност. Той означи също, че управляващите в Съединени американски щати отхвърлят да създадат компромис с политиката на НАТО за " отворени порти ". Освен това Нед Прайс сподели, че отговорът на Съединени американски щати на предложенията на Русия за гаранции за сигурност в Европа се чака тази седмица. Според него даването на отговор на Москва се преглежда във Вашингтон като последваща стъпка в контактите сред двете страни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР