САЩ ще изберат своя нов президент тази година на 5

...
САЩ ще изберат своя нов президент тази година на 5
Коментари Харесай

Ключови дати преди президентските избори в САЩ през 2024 г.

Съединени американски щати ще изберат своя нов президент тази година на 5 ноември. Преди това да се случи, претендентите, в това число настоящият президент Джо Байдън и някогашният президент Доналд Тръмп, ще би трябвало да преминат през няколко обръча. Състезанието до финалната линия ще бъде натоварено, изпълнено с партиди, първоначални избори, конвенции и диспути. Ето основните дати, на които да обърнете внимание.

60-те президентски избори в Съединени американски щати са политическото събитие, което всички приказват тази година. На 5 ноември ще бъде определен нов POTUS, който да заема Белия дом през идващите четири години. Както настоящият президент Джо Байдън, по този начин и някогашният президент Доналд Тръмп са в конкуренцията за преизбиране и им следва сложен път.

Но с цел да се включат в конкуренцията за президент, претендентите първо би трябвало да бъдат номинирани посредством фракции и първоначални избори.

Кукусите са срещи, ръководени от политически партии, проведени на равнище окръг, регион или област. Участниците се разделят на групи с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР