САЩ се превърнаха в непредсказуем партньор на международната арена и

...
САЩ се превърнаха в непредсказуем партньор на международната арена и
Коментари Харесай

Австрия: САЩ се превърнаха в непредсказуем партньор на международната арена

Съединени американски щати се трансфораха в непредсказуем сътрудник на интернационалната сцена и напрежението сред Русия и Европа не изчезна . Това разгласи в петък канцлерът на Австрия Себастиан Курц по време на послание към новия кабинет на Австрийския народен съвет (долната камара на парламента), оповестява ТАСС.

" В днешно време салдото на силите се трансформира на интернационалната сцена. И въпреки че Съединени американски щати остават най-силната икономическа и военна страна в света, те се трансфораха за нас в по-непредсказуем сътрудник ", разяснява Курц.

По думите му, " Китай също е упорит в икономическата и военната сфера , само че в това време разчита на изцяло друга основа на полезности и държавна система ".

Според него, " Русия , най-голямата ни съседка на Изток, още веднъж се намира на стадий, в който напрежението сред Европа и Русия не е намаляло, а по-скоро се е нараснало ",

" Ние като Европейски съюз сме необикновено сполучлив план , само че действаме при тези условия в интернационалните връзки , от време на време малко н еохотно и не 100% законно ", добавя той.
 Първото държавно управление на Австрия със Зелените и с болшинство дами постави клетва
Първото държавно управление на Австрия със Зелените и с болшинство дами постави клетва

Кабинетът включва 13 министри, двама държавни секретари, които механически не са част от държавното управление, както и канцлер и вицеканцлер
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР