САЩ се опитва да разруши глобалната система за контрол на

...
САЩ се опитва да разруши глобалната система за контрол на
Коментари Харесай

Лавров: САЩ иска да разруши глобалната система за контрол на оръжията

САЩ се пробва да унищожи световната система за надзор на оръжията, с цел да може да прави каквото си желае без рестриктивните мерки на никакви съглашения. За това предизвести министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров.
Вече може да се твърди сигурно, че Съединените щати се стремят към колапс на цялата система за надзор на оръжията, която подсигурява интернационалната стратегическа непоклатимост, сподели още той по време на конгрес в град Солнечногорск.
Лавров подсети, че Вашингтон към този момент се отдръпна от Договора за антибалистични ракети, както и от Договора за елиминиране на ракетите с дребен и междинен обхват и съгласно съветския министър се готви да се откаже и от Договора за ограничение на стратегическите оръжия и този за цялостната възбрана на нуклеарните опити.
Единствената цел на тези негативни и неблаготворни ограничения е да се подсигурява, че Съединени американски щати ще има независимост на деяние за разрешаване на проблемите на военната си политика, без да е лимитирана от никакъв интернационален ангажимент, безапелационен бе Лавров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР