САЩ съобщиха за намаляване на броя на нелегалните имигранти благодарение

...
САЩ съобщиха за намаляване на броя на нелегалните имигранти благодарение
Коментари Харесай

Държавният секретар на САЩ благодари на Мексико за мерките срещу мигрантите

САЩ оповестиха за понижаване на броя на незаконните имигранти с помощта на напъните на Мексико. Това стана след срещата сред американския държавен секретар Майк Помпео и мексиканския външен министър Марсел Ебрард, съобщи БГНЕС.
" Държавният секретар Помпео благодари на министър Ебрард за ограниченията, които Мексико предприе в региона на имиграцията. Първоначалните знаци демонстрират, че това води до понижаване на притока на незаконни мигранти, идващи през южната граница на Съединени американски щати ", се споделя в известие на Държавния департамент.
По-рано Вашингтон и Мексико реализираха съглашение за подсилване на границата. Мексико пое ангажимент да изпрати на границата до 6000 военни от Националната армия. Американският президент Доналд Тръмп заплаши Мексико с търговски мита до 25%, в случай че страната не вземе съответните ограничения.
В Съединени американски щати болшинството политици са съгласни, че обстановката на американско-мексиканската граница е спешна. Между републиканци и демократи вървят гневни разногласия за това по какъв начин да бъде решен този проблем.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР