САЩ са започнали тайни контакти с висш социалистически лидер от

...
САЩ са започнали тайни контакти с висш социалистически лидер от
Коментари Харесай

САЩ са започнали тайни контакти с хора от обкръжението на венецуелския президент

САЩ са почнали секрети контакти с върховен социалистически водач от Венецуела, тъй че членове на близкото обграждане на президента Николас Мадуро да не бъдат преследвани, в случай че се поддадат на настояванията да го смъкват от власт. Това заяви за Асошиейтед прес почитан представител на администрацията във Вашингтон.

Диосдадо Кабельо, считан за най-влиятелния човек във Венецуела след Мадуро, се е срещнал през юли в Каракас с човек, непосредствен до администрацията на Доналд Тръмп, сподели източникът. Подготвя се нова тяхна среща, само че не е известно по кое време ще се състои тя.

Контактите никога не целели да бъде подсилен Кабельо, с цел да измести Мадуро, а по-скоро да бъде засилен натискът върху режима в Каракас и да се способства за раздорите и вътрешните битки в ръководещата партия. Подобни контакти били осъществени и с други авторитетни венецуелци и Съединени американски щати се пробват да узнаят какво би ги предиздвикало да променят на Мадуро и да поддържат проект за преходно ръководство на Венецуела, твърди източникът на АП.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР