САЩ са преживели най-смъртоносната седмица от април насам заради коронавируса,

...
САЩ са преживели най-смъртоносната седмица от април насам заради коронавируса,
Коментари Харесай

САЩ са преживели най-смъртоносната седмица от април насам

Съединени американски щати са претърпели най-смъртоносната седмица от април насам поради ковид, борбата са изгубили 15 000 души. Според здравни специалисти най-лошото следва.

Броят на инфектираните за предходната седмица е се е нараснал с 19 %, което значи 1,4 милиона инфектирани единствено за тези 7 дни, след маркирания преди този момент прочут спад поради празнувания в Съединени американски щати огромен празник - Деня на благодарността, заради което доста центрове за тестване за вируса останаха затворени.

Правителствени и здравни чиновници предизвестиха, че броят на инфектираните и умрелите ще пораства още в идните седмици и месеци поради това, че по празниците хората не послушаха препоръките на здравните специалисти и всеобщо пътуваха и се събираха с огромен брой свои близки.

" Мисля,че януари ще бъде ужасяващ, тъй като ще се насложат последствията от всеобщите чествания на Деня на благодарността и на Коледа ", сподели основният специалист на Съединени американски щати по инфекциозни заболявания доктор Антъни Фаучи.
Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена осведомително - аналитич
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР