САЩ са предложили на режима на сирийския президент Башар Асад

...
САЩ са предложили на режима на сирийския президент Башар Асад
Коментари Харесай

САЩ предложили на Асад да напуснат Сирия, ако...

САЩ са предложили на режима на сирийския президент Башар Асад да изтеглят силите си от Сирия в подмяна на евакуиране на Иран от южната част на страната, оповестява ливанският вестник " Ал Ахбар ", представен от " Аарец ". Уточнява се, че чиновници на американското разузнаване са се срещнали с висши чиновници от региона на сигурността на сирийския режим в Дамаск през предишния месец в продължение на четири часа.

Официални лица във Вашингтон не са удостоверили информацията, която не е била оповестена в американските медии. В отговор на информацията, сирийците обявиха, че американските сили са окупатори и би трябвало да се махат.
Според информацията на ливанския ежедневник, който е считан за непосредствен до " Хизбула ", американците са сложили три условия за изтеглянето си, което ще включва напускането въз основата Ал Танф покрай йорданско-сирийско-иракския граничен триъгълник, както и силите, ситуирани източно от река Ефрат.
В допълнение към настояването за изтеглянето на Иран от Южна Сирия, покрай Израел, американските представители са настояли за документално удостоверение, че американските компании ще получат дял от петролния пазар и че Съединени американски щати ще получат информация за терористи.
Вчера иранската осведомителна организация " Тасним " заяви, че Иран и Сирия са подписали съглашение за военно съдействие по време на среща на военните министри на двете страни в Дамаск.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР