САЩ са на ръба на пълно изгонване от региона. Това

...
САЩ са на ръба на пълно изгонване от региона. Това
Коментари Харесай

Иран: САЩ са на ръба на пълно изгонване от региона

САЩ са на ръба на цялостно изпъждане от района. Това разгласи в послание ръководителят на иранския парламент Мохамад Багер Галибаф, докато говореше за ролята на ген. Касем Сюлеймани, предава иранската осведомителна агенция Mehr, представена от Агенция Фокус.

Говорейки за районното въздействие на мъченическата гибел на военачалник Сюлеймани и други мъченици като Абу Махди ал-Мухандис, Галибаф сподели, че „ с поддръжката на нациите от района, ако Бог даде, пълното евакуиране на Съединени американски щати ще бъде осъществено скоро. “

В същото време Иран прикани Организация на обединените нации да предприеме публични действия против Съединените щати поради убийството на военачалник Касем Сюлеймани преди две години, предава Al Jazeera. Техеран припомни, че Касем Сюлеймани, тогавашният пълководец на елитните сили „ Al- Кудс ” на Корпуса на стражите на ислямската революция (КСИР), е бил в столицата на Ирак Багдад на дипломатическа задача, когато конвоят му е бил погубен от ракети, изстреляни от американски дрон.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР