САЩ са готови да продължат прекия диалог с Русия за

...
САЩ са готови да продължат прекия диалог с Русия за
Коментари Харесай

Вашингтон е готов да проведе пряк диалог с Москва за Венецуела

Съединени американски щати са подготвени да продължат директния разговор с Русия за Венецуела , доколкото признават ползите на Москва в района. Това съобщи в изявление за ТАСС заместник-посланика на Съединени американски щати в Русия Антъни Годфри.

Той разяснява, че Русия може да играе продуктивна роля в разрешаването на рецесията .

" Както сподели държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео, когато се срещна с управлението на Руската федерация в Сочи, чакаме тази роля да се усили . Готови сме да продължим директен разговор с Руската федерация , тъй като признаваме, че тя има ползи в този район ", изяснява дипломатът.
 Русия дава отговор на Тръмп: Военният ни личен състав към момента е във Венецуела
Русия дава отговор на Тръмп: Военният ни личен състав към момента е във Венецуела

Каракас има Противовъздушна отбрана Бук-М2 и Антей-2500, Су-30МК2, хеликоптери Ми-35М, танкове Т-72, ​​БМП-3 и БТР-80

Той разяснява, че проблемите във Венецуела не пораждат заради глобите на Съединени американски щати . " Това се случи заради антидемократичната политика и доста неприятните стопански решения на Мадуро ".

" Нямам съответна информация , само че както сподели държавният секретар Помпео, те ще бъдат там дружно и ще бъде доста необичайно, в случай че не се срещнат ", добавя Годфри по отношение на възможностите за среща сред президентите Тръмп и Путин по време на Г-20 в Осака.

Относно Иран, дипломатът изясни, че " видяхме дейностите на Иран отвън проекта (Съвместния повсеместен проект за деяние по иранската нуклеарна програма) и други дейности в района, които станаха по-агресивни, по-опасни за света . Ние подхващаме ограничения, с цел да притеглим вниманието на нашите сътрудници и нашите събеседници към това ".
 Иран е подготвен да договаря, в случай че
Иран е подготвен да договаря, в случай че " врагът се върне към естествените условия "

В противоположен случай, Иран остава без избор, с изключение на да се съпротивлява
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР