САЩ са готови да дадат решителен отговор, ако политиката на

...
САЩ са готови да дадат решителен отговор, ако политиката на
Коментари Харесай

САЩ отговаря решително във всяко отношение, ако не успее с ядрено сдържане

Съединени американски щати са подготвени да дадат съдбоносен отговор, в случай че политиката на нуклеарно въздържане на съперниците се провали . Това разгласи във вторник ръководителят на стратегическото командване на Съединени американски щати адмирал Чарлз Ричард на видеоконференция за галактическо изследване и противоракетна защита, представен от ТАСС.

" Ние сме в ера на мощна конкуренция на властта, би трябвало да се съсредоточим върху заканите , пред които сме изправени... Но ние не можем да изчакаме борба (използвайки стандартни неядрени оръжия ), с цел да стартираме да мислим за нуклеарните ограничение. " Според адмирала съперниците на Съединени американски щати не би трябвало да одобряват, че ще завоюват при положение на ескалация .

" Тук сме, с цел да предотвратим войната на великите сили ... Ще осигурим стратегическо въздържане. Ако това не успее, ние сме подготвени да дадем съдбоносен отговор - съдбоносен във всяко отношение . "

Руският външен министър Сергей Лавров съобщи предишния месец, че отношението на Пентагона за въздържане на Русия и Китай провокира страдание .

По-рано съветският дипломат във Вашингтон Анатолий Антонов разяснява, че американските военни проекти са намерено ориентирани към съдържане на Москва и Пекин .
 Китай поддържа Русия и тактиката й за нуклеарно въздържане на агресори, желае да взе участие
Китай поддържа Русия и тактиката й за нуклеарно въздържане на агресори, желае да взе участие

" Неизбежност на възмездието ", световната обстановка е много комплицирана и дружно ще поддържат мира и стабилността в света

Междувременно министерството на защитата на Съединени американски щати тества през днешния ден междуконтиненталната балистична ракета Minuteman III , за надеждност на своите системи, оповестява командването на американските Военновъздушни сили, като изстрелването е осъществено от силоз във военновъздушната база Ваденберг в Калифорния.

Три ракети с образователни бойни глави покриха разстояние от към 6 750 км и удариха цели в региона на атола Кваджалейн (Маршаловите острови) в Тихия океан .

Minuteman III са пуснати в употреба преди съвсем 50 години. Годишно се правят до четири изстрелвания. Специалисти от Пентагона, Министерството на енергетиката и Стратегическото командване на въоръжените сили употребяват получените в този случай данни, за да ревизират бойната подготвеност на ракетите .

Военновъздушни сили на Съединени американски щати има 400 ракети Minuteman III , всяка снабдена с един нуклеарен заряд с потенциал 300 или 335 килотона. Те са в бойна подготвеност в базите Малмстром (Монтана), Майно (Северна Дакота) и Франсис Уорън (Уайоминг). Други 50 силоза са в запас - балистичните ракети могат да бъдат разгърнати незабавно, в случай че се наложи.

Пентагонът чака да размени Minuteman III до 2036 година с нови ракети, които са в развой на разработка .
 Военноморски сили на Съединени американски щати тества Trident II от подводница клас Охайо
Военноморски сили на Съединени американски щати тества Trident II от подводница клас Охайо

Ядрени благоприятни условия, " експертиза и отдаденост на задача, която не е по силите на никоя друга страна "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР