САЩ реши да спре влизащите от Бразилия по-рано от предвиденото.

...
САЩ реши да спре влизащите от Бразилия по-рано от предвиденото.
Коментари Харесай

САЩ вкарват по-рано в сила забраната за влизане в страната на идващи от Бразилия

САЩ реши да спре влизащите от Бразилия по-рано от плануваното. Мярката се постанова откакто Бразилия към този момент е втора в света по брой на записаните случаи на ковид след Съединени американски щати, съобщи БГНЕС.
В изказване на Белия дом се споделя, че мярката, в началото планувана за 28 май, в този момент ще влезе в действие по-рано - от среднощ в сряда. В изказването се споделя, че рестриктивните мерки ще оказват помощ да се подсигурява, че непознати жители няма да внасят повече ковид от трети страни в Съединени американски щати.
Световната здравна организация (СЗО) предизвести Бразилия да не отваря стопанската система си прекомерно рано, като съобщи, че някои ограничавания би трябвало да останат в действие.
Предупреждението беше отправено откакто страната за първи път регистрира по-висок дневен брой на смъртните случаи от Съединени американски щати - предходната седмица. Изпълнителният шеф на СЗО Майкъл Райън съобщи, че " интензивната " скорост на разпространяване на COVID-19 в Бразилия е знак, че държавното управление би трябвало да внимава при облекчаването на рестриктивните мерки, преди да усъвършенства потенциала си да организира задоволително проби. Въпреки това губернаторът на Сао Пауло Жоао Дория съобщи, че ще стартира да отстранява рестриктивните мерки от 1 юни, а кметът на Рио де Жанейро включи църквите в листата на " главните услуги ", налични за жителите.
Още: " Коронавирусът по света: Испания с огромна промяна надолу на смъртните случаи "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР