САЩ разясни, че санкциите, наложени на Русия заради инвазията й

...
САЩ разясни, че санкциите, наложени на Русия заради инвазията й
Коментари Харесай

САЩ: Санкциите спрямо Русия не пречат на хуманитарната помощ за други страни

САЩ обясни, че глобите, наложени на Русия поради нашествието й в Украйна, не пречат на филантропичната помощ и на износа на селскостопански и медицински артикули, както и на друга поддръжка, заяви Ройтерс.

Министерството на финансите на Съединени американски щати уточни в информативен лист, че американците могат да вземат участие в транзакции, свързани с експорт на селскостопански и медицински артикули, в работата на неправителствени организации, в помощ, обвързвана с КОВИД-19 и филантропична помощ, както и в телекомуникационни и интернет услуги.

Министерството на финансите позволи и транзакции, нужни за избрани действия, в това число за филантропични планове в Русия и Украйна, от страна на неправителствени организации, макар глобите на Съединени американски щати по отношение на Русия.

Световната стратегия по прехраната на Организация на обединените нации към този момент предизвести, че спорът в Украйна ще има световно влияние върху продоволствената сигурност, защото районът към Черно море е един от най-важните в света за произвеждане на зърно.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР