САЩ разполагат системи за противоракетна отбрана (ПРО) край границите на

...
САЩ разполагат системи за противоракетна отбрана (ПРО) край границите на
Коментари Харесай

Москва: САЩ се готвят за ядрен удар срещу Русия

САЩ разполагат системи за противоракетна защита (ПРО) край границите на Русия за да получат опция за нанасяне на неочакван нуклеарен удар по съветската територия, съобщи в сряда първият заместител на началника на Генералния щаб на Въоръжените сили на Руската Федерация генерал-лейтенант Виктор Познихир, предава ТАСС.

„ Разполагането на противоракетни средства по нашите граници основава мощен ударен капацитет на Съединени американски щати за допустимо нанасяне на неочакван (атакуваната страна не може да удари в отговор) ракетно-ядрен удар по Руската Федерация “, съобщи генералът на VIII Московска конференция за интернационална сигурност.

Познихир добави, че Съединени американски щати, също по този начин, се стремят за сметка на развиването на световна система за ПРО да получат опция за нанасяне на подобен безмълвен удар „ по всяка неугодна за тях страна “ написа обстоятелства.бг.

По-рано в своя отчет генералът разясни, че Вашингтон създава идея за „ достартово “ заличаване на междуконтиненталните балистични ракети на Русия, Китай и всяка страна, т.е., те би трябвало да бъдат изумени в своите шахти преди да бъдат изстреляни. Ракетите, които съумеят да започват, ще бъдат унищожавани от системите за ПРО.

Познихир предизвести страните, на чиито територии към този момент са ситуирани или ще бъдат ситуирани детайли от американската ПРО, че обектите от тази система ще станат първостепенни за заличаване.

От друга страна, означи представителят на Генералния щаб, потреблението на ПРО по ракети с нуклеарни бойни глави е обвързвано със закани за дълготрайно радиоактивно замърсяване на териториите.

„ При това могат да пострадат страни, които не вземат участие в реализацията на противоракетните проекти на Пентагона “, разясни той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР