САЩ публикуваха списък на членовете на президентската делегация за Световния

...
САЩ публикуваха списък на членовете на президентската делегация за Световния
Коментари Харесай

Тръмп не е в списъка с делегацията на САЩ за Световния икономически форум

САЩ разгласиха лист на членовете на президентската делегация за Световния стопански конгрес на фона на спекулации дали президентът Доналд Тръмп ще участва на годишното събитие по-късно този месец, предадоха ДПА и " Ройтерс ".

Министърът на финансите Стивън Мнучин е посочен като лидер на делегацията в изказване на Белия дом. Въпреки отсъствието на името на Тръмп американски медии, в това число и Си Ен Ен, оповестиха, че в действителност се чака той да отиде, базирайки се на анонимни източници.

Министърът на търговията на Съединени американски щати Уилбър Рос, непрекъснатият търговски представител Робърт Лайтхайзър, както и Иванка Тръмп и Джаред Къшнър са измежду участниците в групата, която ще отпътува за Швейцария.

Миналата година Тръмп не взе присъединяване във форума поради блокираната работа на държавното управление във Вашингтон и се появиха въпросителни дали има възможност той да пропусне и тазгодишното събитие заради процедурите по импийчмънт.

Основна тематика на Световния стопански конгрес, който ще се организира от 21 до 24 януари, отбелязвайки 50 години от основаването си, тази година са климатичните промени.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР