САЩ продължават да са в шаш след лъжливата тревога за

...
САЩ продължават да са в шаш след лъжливата тревога за
Коментари Харесай

Падане на метеорити и нашествие на полярни сови вещаят нещо много лошо за САЩ

САЩ не престават да са в шаш след лъжливата паника за ракетен удар по Хаваите. Първо, незабавно след паниката бе задействана военната авиация на страната. Бяха вдигнати стотици самолети, които, съдейки по всичко, са претърсвали крайбрежието на Атлантика в търсене на митична подводница, от която са били изстреляни ракетите, или някаква друга цел: за това може единствено да се гадае, написа Езорейтер.
В същото време нещо необичайно се случва в небето на Съединени американски щати, тъй като в началото американците бяха изплашени от чудноват астероид, който падна в щата Мичиган на 17 януари.

Странен бе заради няколко аргументи:

рухването бе следено от предаван от земята светлинен лъч; веднага от най-близките военни бази във въздуха бяха вдигнати огромен брой изтребители Ф-16: много нехарактерна реакция за рухването на нормално галактическо тяло; преди рухването на астероида за тайнствено събитие предизвестиха хакерите от A Anon; метеоритът не е бил самичък, както се оказа, детекторът на LIVEMETEORS.com, ситуиран в административния център на окръг Колумбия, записва ненормална интензивност на астероиди, освен това всичките те падаха в Северния Атлантик с идентична радарна диря, което опонира на всякаква логичност.
Ярките астероиди не престават да падат от небето над Съединени американски щати, освен това в този момент те са следени от жителите на щатите Охайо, Илинойс, Чикаго, Толедо. Хората просто са изумени от яркостта на падащите тела, които освен това мигат със зелено-сини оттенъци.

Нито НАСА, нито метеоролозите, нито военните разясняват тези странни събития, като че ли в Съединени американски щати няма нито вестници, нито телевизия. Само в интернет конспираторите излагат своите теории за протичащото се:
евентуално към Земята се доближава голям метеорит, предвестници на който са и днешните астероиди. При това от НАСА и ЕСА мълчат, с цел да не провокират суматоха измежду американците; също не е изключено, че околоземното пространство тече галактическа война и оттова падат всевъзможни военни спътници. Версията, несъмнено е фантастична, съвсем безумна, само че тя добре изяснява загадъчнтите гръмовни небесни звуци, регистрирани из целия свят, както и странната интензивност на военните в Съединени американски щати през последната седмица. Само не е ясно, за какво загадъчните астероиди падат единствено над Съединени американски щати? Нашествие на полярни сови
Върху Съединени американски щати обаче се изсипа освен чудноват метеоритен дъжд, който неизвестно за какво вся суматоха измежду американските военни и структурите на властта. След него стартира настъпление на полярни сови, които живеят в арктическата тундра, заобикаляйки контакта с индивида. Сега те безусловно нападат Детройт. Орнитолозите просто са в ужас, като към този момент единствено се лимитират с предизвестия срещу хищниците, които с лекост може да атакуват хора. Какво ги е довело в града?



Засега учените единствено гадаят - проблеми с електромагнитното поле на планетата, въз основа на което птиците се ориентират, почнало е настъпление на гризачи, които се ловят от совите, " движимостите " споделят, че тази птица, съгласно националните предания, не е на положително, а в случай че тя лети след пълчища гризачи, то гаси лампата, тъй като такова настъпление има единствено преди война, страшна зараза и други големи бедствия.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР