САЩ призоваха държавите да не пускат във въздушното си пространство

...
САЩ призоваха държавите да не пускат във въздушното си пространство
Коментари Харесай

САЩ призоваха държавите да не пускат руски самолети към Венецуела

САЩ приканиха страните да не пускат във въздушното си пространство съветски самолети, които летят към Венецуела, осведоми " Москва таймс ".

Говорителят на Държавния департамент на Съединени американски щати прикани страните да " последват образеца на Малта " и да затворят въздушното си пространство за съветски военни самолети към Венецуела.
 Патова обстановка за Съединени американски щати във Венецуела
Патова обстановка за Съединени американски щати във Венецуела

Съединени американски щати доста желаят да сложат завършек на тази рецесия, само че не могат да проведат договаряния с Мадуро

Вчера представителят на Министерството на външните работи на Русия Мария Захарова заяви, че Малта е отказала съветска молба да употребява въздушното пространство за прехвръкване на боен аероплан от Сирия за Венецуела на 4 април. Захарова добави, че Малта не е съобщила повода за решението си.

" Ние приветстваме държавното управление на Малта за отхвърли да се разреши съветски самолети да употребяват въздушното й пространство за доставки за някогашния жесток режим във Венецуела. Ние призоваваме всички страни да последват образеца на Малта и да спрат поддръжката на Кремъл за диктатора Мадуро ", написа в " Туитър " представителят на Държавния департамент Морган Ортагус.
 Мадуро прикани народа да отбрани Венецуела
Мадуро прикани народа да отбрани Венецуела

Той настоя националната милиция да се причисли към въоръжените сили

Русия, която достави изтребители, танкове и противовъздушна система на Венецуела, отхвърля рецензията на Съединени американски щати за военното си съдействие с Каракас. Москва твърди, че не се намесва във вътрешните работи на латиноамериканската страна и не съставлява опасност за районната непоклатимост.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР