САЩ приемат сериозно заплахата на руския президент Владимир Путин, че

...
САЩ приемат сериозно заплахата на руския президент Владимир Путин, че
Коментари Харесай

САЩ отговориха на ядрената заплаха на Путин

САЩ " одобряват съществено " опасността на съветския президент Владимир Путин, че може да употребява нуклеарно оръжие във войната в Украйна, сподели представител на Белия дом, представен от Франс прес.

Той предизвести, че ще има " тежки последици ", в случай че Путин предприеме сходни дейности. " Това е безконтролно изявление от една нуклеарна мощ, само че не е в несъгласие с метода, по който той приказва от седем месеца, и ние го одобряваме съществено ", съобщи Джон Кърби, представителят на Съвета за национална сигурност към Белия дом, в изявление за телевизия Ей Би Си, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Ние следим тяхната стратегическа позиция допустимо най-добре, с цел да можем да променим нашата, в случай че е належащо. Нищо сега не сочи, че това е належащо ", сподели той. Кърби увери, че Съединени американски щати са очаквали оповестената от съветския президент готовност на 300 000 резервисти. " Това безспорно демонстрира, че той изпитва усложнения " във военно отношение, добави някогашният адмирал. Путин " има проблеми с дезертьорството, той принуждава ранените да се връщат в багра, тъй че явно има проблем с набирането " на военни, разяснява представителят на Съвета за национална сигурност към Белия дом.

Руският президент разгласи в записано телевизионно послание през днешния ден " частична готовност " на руснаци в боеспособна възраст, общо 300 000 резервисти, което основава опция за огромна ескалация на спора в Украйна, отбелязва Агенция Франс Прес. Путин сподели също, че е подготвен да употребява " всички средства " от арсенала на Русия против Запада. " Това не е блъф ", акцентира съветският президент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР