САЩ плащат 91 на сто от разходите за поддържане на

...
САЩ плащат 91 на сто от разходите за поддържане на
Коментари Харесай

САЩ плащат 91% от разходите за сигурността на Европа, оплака се Тръмп

САЩ заплащат 91 на 100 от разноските за поддържане на сигурността в Европа. НАТО е чудесна организация, само че тя оказва помощ на Европа доста повече, в сравнение с оказва помощ на нас. Това съобщи американският президент Доналд Тръмп в изявлението, което даде в Хелзинки на журналиста Шон Ханити от Фокс нюз.
" Миналата година Съединени американски щати са платили 41 милиарда $ за НАТО, а тази година сумата може да доближи 100 милиарда ", изясни Тръмп.

Американският президент разяснява и връзките с Русия. " Тези връзки трагично се усъвършенстваха след срещата ми с съветския президент. Мисля, че беше страхотн. Мисля, че президентът Путин беше доста мощен ", сподели Тръмп.

Путин се страхувал, че следствието в Съединени американски щати за съветска интервенция в изборите през 2016 година може да стане пречка пред Тръмп, в случай че се опита да реализира договорка, продължи президентът на Съединени американски щати и назова следствието " лов на вещици ". " Той счита, че за мен е мъчно да сключа договорка поради тази нелепост ", сподели Тръмп. Той изрази признателност за подаръка, който получи от Путин: " Футболната топка в действителност е чудесна ", означи Доналд Тръмп.

Американският президент увери, че Иран е разтресен от протести след отдръпването на Съединени американски щати от съглашението за нуклеарната стратегия на Техеран и сподели, че Вашингтон поддържа протестиращите. " Там има протести в градовете, инфлацията галопира. И режимът не желае хората да знаят, че ние сме 100 % зад тях ", сподели Тръмп.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР