САЩ планират да сменят властта във Венецуела с помощта на

...
САЩ планират да сменят властта във Венецуела с помощта на
Коментари Харесай

САЩ сменят властта във Венецуела с Колумбия

САЩ възнамеряват да сменят властта във Венецуела благодарение на Колумбия. Това разгласи военачалник Игор Костюков, началник на Главната дирекция на Генералния щаб на въоръжените сили на Русия, заяви ТАСС.

Според Костюков Съединени американски щати правят подривна активност във Венецуела и търсят способи за организирането на още митинги против държавното управление. Той съобщи, че се търсят разновидности държавното управление да бъде оповестено за спонсор на интернационалния тероризъм.

„ Подривната активност на Съединени американски щати във Венецуела продължава. Разработват се разнообразни разновидности за промяна на държавното управление. В това число се включва намирането на условия за разрастването на протестните дейности и тяхното постигане до обществен гърмеж. Разработват се и силови сюжети “, съобщи Костюков.

Според него Съединени американски щати търсят разновидности за инвазия със съдействието на съдружници като Колумбия. Други съветски представители също към този момент оповестиха, че има признаци за подготовка на военна акция.
Съединени американски щати не са коментирали изказванията. Според Костюков Русия следи протичащото се в района.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР